Dialoguri online

Bun venit în Cabinetul de consiliere filosofică online.

Accesînd această pagină de pe siteul lui Sandu Frunză ați intrat în cabinetul său de consiliere filosofică. Este un spațiu deschis pentru dialoguri online desfășurate sub forma consilierii existențiale și a consilierii etice organizaționale.

Sandu Frunză este filosof practician în consiliere filosofică (existențială) și consiliere etică organizațională.

Dacă doriți, puteți să beneficiați de o întîlnire de consiliere gratuită online. Convorbirile sunt confidențiale. Nivelul de confidențialitate și securitate este cel al practicilor de consiliere cu specificitatea adusă de mediul virtual.

Pentru a intra în dialog online trebuie să vă faceți o programare. Puteți să vă faceți o programare trimițînd un email la adresa de email  sfrunza@ yahoo.com sau utilizînd rubrica de „Contact” de pe acest site.

Este necesar să avem o programare prealabilă pentru întîlnirea de consiliere.

Dialogul va avea loc prin intermediul canalelor de comunicare prin Skype, prin Facebook sau prin WhatsApp. Vom decide împreună și vom cădea de acord asupra celui mai potrivit mijloc de comunicare.

Dacă deja aveți o programare pentru o întîlnire de consiliere online, eu o să vă contactez, la ora fixată, pentru a intra în dialog.